Betta på drömmen


Betting, även kallat vadslagning, är att slå vad om att ett visst utfall av en händelse, som inte har inträffat än, kommer att ske. Den som gissar rätt vinner det som har satsats i själva vadslagningen. Betting sker ofta på sportaktiviteter, populära tv-program, händelser i världen och det mesta som går att slå vad om.

Betting erbjuder oändliga möjligheter

De flesta bettar på sitt specialintresse, till exempel en väldigt spännande fotbollsmatch. Men med betting kan du också göra den mest ointressanta match aktuell och den segaste travtävlingen till ett spännande inslag i vardagen. När du slår vad är möjligheterna oändliga, och sätten att slå vad likaså. Du kan antingen välja att tänka taktiskt, låta någon annan bestämma din ståndpunkt eller följa ditt hjärta. 

För att du ska kunna betta effektivt och känna av vad du ska satsa på gäller det att läsa på och engagera dig i den aktivitet du slår vad om. Du kan antingen betta små insatser på lägre odds för en tryggare (men lägre) vinst, eller med mer risktagning satsa en högre summa på en mer osannolik händelse med högre odds (och förhoppningsvis högre vinst).

Brett utbud på nätet

Idag är det mest populära sättet att betta online. På internet finns det en otroligt stor mängd av spelbolag som alla tillhandahåller olika möjligheter och odds. Med det enorma utbudet som internet erbjuder betyder det att du som spelare kan betta på i princip vilket sportevenemang som helst, när som helst. I Sverige finns det endast två spelombud som inte har sin huvudsakliga affär online. Det ena är Svenska Spel, som sysslar med sportbetting, och det andra är ATG, som ägnar sig åt hästar. Utöver nätets breda utbud är alltså sportbetting begränsat.

Att betta live fungerar också otroligt mycket bättre när det sker online, då du även kan ha tillgång till livebetting, alltså slå vad under spelets gång. Med datorn i knäet kan du under matchen betta på den du tror ska vinna, göra mål eller liknande.