De största bettingvinsterna

När man spelar om pengar så brukar man oftast ha drömmen om att vinna storkovan framför sig. Satsar man på betting så är det faktiskt möjlighet eftersom framförallt fotboll och trav har visat sig kunna ge riktigt stora bettingvinster. Men det är inte heller bara storvinster som finns utan också många mindre vinster finns det som man kan ha turen ? eller skickligheten ? att kamma hem. När det gäller casinospel, som slots (läsa mer om spelet på svenskaspelautomater.se), så kan man ha turen med sig och lyckas pricka in en riktig jackpot. Tyvärr finns inte detta i sportsbettingvärlden, men man kan ju ha tur att vinna höga vinster ändå. Det bästa av allt är att betting är ett skicklighetsspel, vilket innebär att man inte behöver förlita sig enbart på turen för att ha chans att vinna. Om man är sportintresserad, håller koll på sportnyheter, läser statistik och följer sina favoritsporter, så har man större chans att vinna än de som inte är det minsta intresserad av sport. Man kan bli bättre och bättre på att förutspå vilka som ska vinna och ju mer man spelar, desto mer erfarenhet får man och det har man användning för sedan när man ska göra sina satsningar. Framförallt är det alltså fotboll och trav som har visat sig ge de största vinsterna, men även andra sporter och satsningar kan ge stora vinster och detta inte minst på nätet.

Fotbollsvinster
Stryktipset är ett spel som har visat sig ge bra vinster under årens lopp. Spelet introducerades redan 1934 och sedan dess är det faktiskt många miljonärer som har blivit miljonärer på Stryktipset. För några år sedan var det en vinnare som lyckades pricka in 13 rätt och han fick då 10 miljoner kronor. Troligen är det den största fotbollsvinsten som har delats ut i Sveriges historia. Året innan var det en vinnare som vann 7 miljoner på Stryktipset. Flera fem miljoners vinster har också delats ut genom åren.


Travvinster
Trav har också gett stora vinster genom åren. Inte minst har Harry Boy visat sig ge bra vinstpengar, vilket är extra kul eftersom denna spelform kan spelas utan att man har någon som helst erfarenhet eller kunskap om travlopp. Spelet lanserades i början av 2000-talet och sedan dess har åtminstone ett sextiotal svenskar blivit miljonärer på Harry Boy.