Odds Premier League

Online spel blir alltmer vanligt. Tillgängligheten har ökat med internets hastighet och det är inte svårt att registrera ett spelkonto hos ett spelbolag eller ett nätcasino. Utbudet är enormt stort och det kan vara svårt att välja. Förutom liknande spel och tjänster är det de olika bonusarna och välkomsterbjudanden som skiljer de olika spelsidorna åt.

Premier League

Premier League anses som en av världens bästa ligor och det är den högsta ligan i England. Premier League är även den liga som är populärast och som ses mest på tv över hela världen. Totalt deltar 20 klubbar, bland andra Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Everton med flera. I turneringen ska mötas både på hemma- och bortaplan. Förutom att vinna ligatiteln går även 3 lag vidare till Champions League. I Premier League spelar många kända spelare som till exempel Alexis Sanchez, Mesut Özil, Sergio Agüero och Wayne Rooney.

Tips på odds för Premier League

Där finns många spelportaler där du kan jämföra odds för olika spelbolag. På Bet365 är Chelsea vinnarfavorit av hela ligan, de vann även förra året. Oddsen är ganska låga och ligger på cirka 2,6 för vinst av Chelsea i Premier League. Förutom matchspel kan man även spela på spelarna. På Unibet kan man till exempel spela på vilken spelare som gör flest assist. Tippar man på Mesut Özil är oddset 7 gånger pengarna. Eller spela på hur många mål Manchester Uniteds nyvärvade spelare Memphis Depay gör. Mindre än 7,5 mål ger 1,95, gör han mer än 7,5 mål ligger oddset på 1,75.

Välja spelsajt

Är spelvärlden ny för dig finns det mycket nyttig information att hitta ute på nätet. Olika forum listar både topplistor på spelbolag och jämför odds. Vill man öka spänningen har många spelaktörer börjat med live streaming av matcher, vilket gör att man kan titta gratis på matchen via webben. För att öka spelupplevelsen mer kan man även spela på live betting.

Spela på odds

Odds är proportionen mellan vinst och insats och används i vadslagning. Man satsar på oddset för att en viss händelse ska inträffa. Spelar man på höga odds kan man få en rejäl vinst, men chansen att det ska inträffa är ganska liten, därav den höga vinsten. Spelar man däremot på lågt odds har man stor chans att vinna, men ganska lite pengar. Det är spelbolaget som bestämmer vad oddset är och det är olika faktorer som spelar in. Det kan vara allt mellan himmel och jord, men det vanligaste är hur laget har klarat sig i tidigare matcher, vilka spelare de har, var de spelar – borta eller hemma, har laget några skadade och så vidare. Oddsen brukar inte skilja så mycket mellan de olika spelbolagen eftersom de bedömer i stort sett efter samma sak.