Racebets

RaceBets funktion och historia

RaceBets är ett spelbolag som fokuserar helt på hästlopp, så som trav, samt även greyhoundlopp. Det ägs av Racebets International Gaming Ltd, som är ett maltesiskt bolag som har spellicens från Maltas Lotteries and Gaming Authority. De har även en tysk Buchmacher-licens. Själva hemsidan RaceBets.com tillhör det tyska företaget Bettertainment GmbH och är ett registrerat varumärke. De erbjuder bland annat fasta odds, livestreaming, startspel och toto för lopp världen över, inklusive travlopp i Sverige samt lopp som äger rum i våra grannländer. Idag utgör RaceBets det bästa alternativet för ATG, och man får både bättre odds och bonusar.

Självklart så inkluderas även alla de berömda storloppen i till exempel Dubai, Irland, Frankrike och Storbritannien, tillsammans med mycket mer. Man kan följa majoriteten av de lopp som man spelar på tack vare RaceBets val att livestreama lopp.

Ända sedan 2006 så har RaceBets varit igång. På den tyska spelmarknaden för häst-och hundlopp är den idag en av de största aktörerna. Sajten finns tillgänglig på många språk, så som svenska, engelska, finska, och tyska. RaceBets finns tillgänglig på både datorn och mobilen, då en praktisk mobilapp har tagits fram för att förbättra upplevelsen för alla travfans, samt göra det lättare att nå sidan när det väl behövs.

Förmåner

Upp till maximalt 500 kronor så kan svenska medlemmar få 100 % välkomstbonus när de genomför sin första insättning till RaceBets. Den bonusen måste omsättas fem gånger innan uttag. Det som räknas mot omsättningskravet är endast satsning till oddset 1,50 eller högre.

Det finns även ofta ett erbjudande på gång som gör att svenska spelare får 10 % tillbaka på vad det är som man omsätter på en Trio, Ita eller Trita på svenska lopp. Det är alltså bonuspengar man får, inte kontanter. Om din häst förlorar med endast en noslängd får du insatsen tillbaka, upp till 250 kronor, i form av bonuspengar.

Spelutbud

V75 är väldigt populärt i Sverige, så RaceBets har infört en V75 Special. Om man spelar på alla lördagslopp till fasta odds med en insats på minst 100kr så kommer RaceBets att bjuda på ett gratisspel värt 100 kronor. Det går att använda på vilket lopp som helst, men måste användas inom loppet på 24 timmar efter att man har fått det. Observera att vid vinnande gratisspel så betalas endast nettovinsten ut.

Spelutbudet för hästlopp är mycket större än det för hundlopp. Det omfattar både fler länder och fler lopp. Greyhoundloppen är vanligare i USA och Storbritannien än vad det är i Sverige.

På RaceBets kan man spela på både stora och små trav- och galopptävlingar världen över. I en avdelning vid namn Ante-Post så finner man odds för större evenemang som man kan satsa på långt i förväg, som till exempel Dubai World Cup, Royal Ascot, Punchestown Festival, och Epsom Derby.

Utbudet på hästlopp för svenska spelare är definitivt intressant. Man kan lätt klicka sig fram och tillbaka mellan många olika lopp, vare sig de sker idag eller imorgon. Med RaceBets kan man få en väldigt bra överblick.